Închide

Intermarché Belgia finalizează operațiunea de franciză

Avatar
43990c47 Fb32 4c50 B8af C8b40f3f0b1f 640x360

sursa: https://www.intermarche.be/

Timp de citire: < 1 minut

Pe 4 decembrie, Intermarché va preda ultimele douăsprezece supermarketuri Intermarché by Mestdagh operatorilor independenți. Aceasta va finaliza întreaga operațiune de franciză, cu mult înainte de termenul limită, potrivit RetailDetail.eu.

Intermarché a avut nevoie de doar șase luni bune pentru a găsi cumpărători pentru cele 51 de magazine integrate, a informat sindicatul creștin CNE agenției de presă Belga. Procedând astfel, conducerea Intermarchés Belgian și-a îndeplinit ambiția de a găsi un cumpărător independent pentru toate magazinele înainte de sfârșitul anului.

La începutul acestui an, grupul francez de supermarketuri a achiziționat 83 de supermarketuri pe care familia Mestdagh le gestiona pentru Carrefour. În timp ce o treime dintre aceste magazine erau deja în franciză, 51 dintre ele erau operate intern. Întrucât Intermarché lucrează exclusiv cu operatori independenți, compania a început să caute francizatori pentru acele magazine și i-a găsit mai ales în propriile sale rânduri. Ca și în cazul Delhaize, planurile au provocat tulburări sociale, dar până la urmă întreaga operațiune a decurs destul de pașnic. Cu toate acestea, sindicatele rămân vigilente cu privire la condițiile salariale și de muncă în magazinele în franciză.

scroll to top