Închide

#InvestimÎnRomânia: Planurile Orange Valley, producător local al deliciilor din cătină

Avatar
Orange Valley Paul Cretu

Paul Crețu, fondator Orange Valley. Foto: radiomplus.ro

Timp de citire: 2 minute

Orange Valley, producător local de produse pe bază de cătină, a încheiat 2020 cu o cifră de afaceri de 120.000 de euro și aproximativ 75% din rulaj a fost generat de vânzările online.

Sub hashtag-ul #InvestimînRomânia, redacția afaceri.news continuă seria de materiale care prezintă idei autohtone de afaceri, antreprenori curajoși și afaceri românești din toate ramurile economice și din toate regiunile țării.

Pentru anul în curs, producătorul își propune să ajungă la o cifră de afaceri de 300.000 de euro, creștere pusă atât pe seama evoluției segmentului online, dar și a extinderii portofoliului de produse. De altfel, compania se așteaptă la o creștere de până la 100% a vânzărilor.

„Ne bucurăm că am încheiat anul 2020 cu rezultate mulțumitoare pentru noi, dat fiind contextul în care cu toții ne-am desfășurat activitatea. Am reușit să funcționăm la capacitate maximă până acum, iar acest lucru nu poate decât să ne dea încredere că anul următor va fi cu mult mai bun. De aceea, pentru 2021 avem în plan extinderea pe mai multe segmente. Ne propunem să venim cu produse noi, dar și să avem o prezență mai bună în ceea ce privește lanțurile de distribuție”, a declarat Paul Crețu, fondator Orange Valley, citat de Revista Progresiv.

În 2020, cele mai căutate produse din portofoliul Orange Valley au fost siropul de cătină cu miere de albine și siropul de cătină cu miere de albine și ghimbir. Principalul canal de vânzare a fost online și, în medie, valoarea unui coș de cumpărături a fost de 137 de lei.

Pentru 2021, Orange Valley are în pregătire lansarea a patru siropuri noi pe bază de cătină în combinație cu aronia sau mentă. Acestea sunt produse 100% naturale, nepasteurizate, fără conservanți și procesate cu 24 de ore înainte de a fi livrate. Siropurile vor fi disponibile atât în magazinul online Orange Valley, cât și în magazinele partenere.

Orange Valley își propune să lanseze siropurile pe bază de aronia la începutul lunii februarie, iar cele pe bază de mentă începând cu a doua jumătate a lunii martie.

În egală măsură, compania își propune ca în 2021 să extindă gama de produse cosmetice, cu încă șase articole. Printre acestea se numără serum facial, cremă pentru ten, capsule cu ulei de cătină, dar și balsam de buze. Toate aceste produse conțin ulei de cătină marca Orange Valley și ingrediente 100% naturale. Lansarea produselor e programată pentru luna martie.

În prezent, Orange Valley are ca piață de desfacere mediul online, dar și băcănii și magazine premium. Pentru HoReCa, producătorul are un produs exclusiv, care se regăsește în toate locațiile premium din marile orașe din Moldova: Botoșani, Suceava, Iași, Neamț, dar și în unele locații în București.

***

Proiectul #InvestimînRomânia se dorește unul de natură să încurajeze investițiile în România, menținerea capitalului în țară, păstrarea locurilor de muncă la noi acasă și dezvoltarea regională de durată.

Dacă proiectul vostru se încadrează obiectivelor enunțate mai sus, suntem deschiși să popularizăm orice companie mare sau mică, IMM sau antreprenor din orice domeniu economic. Trimiteți datele sumare despre proiect pe adresa info@afaceri.news și vă vom contacta cu celeritate.

Avem încredere în România, #InvestimÎnRomânia!

scroll to top