Închide

LaLiga și Academia Rafa Nadal, parteneriat pentru promovarea și susținerea sportului în Spania

Avatar
La Rafa Nadal Academy By Movistar Consolida Su Crecimiento Con La Ampliacion De Sus Instalacio5glq45oe0q

Foto: Rafa Nadal Academy by Movistar/rafanadalacademy.com

Timp de citire: 2 minute

LaLiga și Academia Rafa Nadal (Rafa Nadal Academy by Movistar – RNA) au semnat un acord-cadru de colaborare pentru a împărtăși experiența și cunoștințele și a consolida reciproc reputația ambelor mărci la nivel național și internațional. Alianța, care acoperă următorii trei ani, își propune ca organizațiile să ofere sprijin bidirecțional și să lanseze o serie de proiecte și inițiative comune, notează LaLiga, pe site-ul oficial.

Acest acord se bazează pe valorile împărtășite de cele două organizații care s-au dovedit fundamentale pentru succesul lor: muncă grea, toleranță, respect, integritate și angajament, printre altele. Aceste valori sunt insuflate tinerilor de LaLiga cu proiecte precum Values ​​School și Future Fan, precum și prin discuțiile de integritate oferite jucătorilor la birourile LaLiga. Academia Rafa Nadal se concentrează pe susținerea și promovarea acelorași valori care stau la baza metodei sale de predare, atât în ​​ceea ce privește tehnica, cât și în ceea ce privește strategia sportivă și pregătirea fizică.

Alianța noastră cu Academia Rafa Nadal reprezintă un alt pas înainte în încercarea noastră de a extinde lumea sportului. Rafa și echipa sa vor contribui la promovarea valorilor care sunt fundamentale pentru noi și pentru a oferi o vizibilitate și mai mare brandului LaLiga, a declarat Javier Tebas, președintele LaLiga.

De asemenea, Rafael Nadal consideră foarte importantă și benefică colaborarea dintre cele două entități.

De când am deschis Academia în 2016, am crescut constant atât la nivel național, cât și internațional și credem că această colaborare va fi de o mare valoare pentru noi. Echipele noastre lucrează împreună de ceva timp la câteva proiecte foarte interesante pe care sper să le vedem în realitate în curând. Sunt sigur că acest parteneriat între cele două mărci va fi foarte pozitiv, a declarat Rafael Nadal.

Inițiativele care vor fi realizate în următorii trei ani includ organizarea unei game de competiții la facilitățile Academia Rafa Nadal, cum ar fi un turneu LaLiga Promises (Under-12) și găzduirea uneia dintre etapele LaLiga Genuine Santander, competiția pentru persoanele cu dizabilități intelectuale, lansată de Fundația LaLiga și de cluburi. De asemenea, este prognozată posibilitatea ca LaLiga să creeze o expoziție temporară la Muzeul Rafa Nadal.

În plus, există planuri de a lansa activități educaționale comune, cum ar fi predarea unora dintre creditele MBA pentru școala de afaceri LaLiga la facilitățile RNA.

Un alt proiect în cauză este găzduirea parțială sau integrală a taberelor de vară LaLiga la sediul Academiei Rafa Nadal și/sau la o nouă locație LaLiga care se va deschide în curând la Madrid. Cele două organizații evaluează, de asemenea, posibilitatea creării unui program comun care să includă fotbal, tenis și limbi străine pentru toți participanții.

Impactul internațional al acestui acord de colaborare poate fi văzut în unele dintre inițiativele incluse în acord. Printre acestea se numără posibilitatea organizării de evenimente comune în teritorii strategice pentru ambele organizații.

Mai mult, LaLiga își va pune la dispoziția Academiei Rafa Nadal rețeaua de birouri internaționale pentru a colabora la extinderea acoperirii internaționale a academiei și la sporirea vizibilității acesteia pe noi teritorii.

Acestea sunt doar câteva dintre activările care vor fi efectuate în următorii trei ani de către cele două organizații. LaLiga și Academia Rafa Nadal sunt încrezătoare că proiectul va continua să se transforme și să se extindă în timp, asumându-și noi angajamente și creând noi oportunități de colaborare.

scroll to top