Închide

Mâine se deschid pârtiile de mare altitudine din Sinaia. Care este prețul skipass-urilor?

Avatar
G5

Foto: sinaiago.ro

Timp de citire: < 1 minut

Administraţia domeniului schiabil al staţiunii Sinaia a anunțat că mâine se vor deschide o parte dintre pârtiile staţiunii. Preţurile pentru ski-pass rămân la nivelul stabilit la 1 februarie 2021, notează News.ro.

“Mâine deschidem o parte a domeniului schiabil sinăian, partea situată cel mai sus. În golul alpin vom putea schia pe Lăptici 1, Lăptici 2, Soarelui 2, Variantă şi pârtia de începători de la Cota 2000 deservită de bandă”, scriu într-o postare pe Facebook reprezentanţii Gondolei Sinaia, instalaţie de transport pe cablu aflată în administrarea unei firme a Consiliului Local.
De asemenea, potrivit sursei citate, preţurile pentru skipass rămân la nivelul stabilit la 1 februarie anul acesta. Astfel, skipass-ul pentru o zi costă 160 de lei de luni până vineri şi 170 de lei sâmbăta şi duminica pentru adulţi, studenţii şi copiii beneficiind de reduceri.
Urcarea sau coborârea pe un tronson cu telegondola este de 25 de lei, tarifele diminuându-se dacă turiştii cumpără urcare şi coborâre pe unul sau pe ambele tronsoane ale instalaţiei de transport pe cablu.
Programul de funcţionare al gondolei Sinaia, care urcă la Cota 1400, este între orele 8:00 – 17:00. Gondola Carp, care urcă la Cota 2000, porneşte la ora 08:30 şi are ultima cursă la ora 16:30.
scroll to top