Închide

Manchester United a plătit 55 milioane euro pentru un portar de la Inter Milano

Avatar
red Manchester United shirt

Fotografie de Javid Naderi pe Unsplash

Timp de citire: < 1 minut

Manchester United a finalizat transferul portarului camerunez Andre Onana (Inter Milano), care a semnat un contract pe cinci ani cu opţiune de un an suplimentar, a anunţat clubul din Premier League, citat de Reuters.

Sky Sports a anunţat că United va plăti 55 milioane euro, inclusiv bonusuri, pentru portarul de 27 ani.

”Manchester United are o lungă istorie de portari incredibili şi acum eu voi da totul pentru a-mi crea propria moştenire în anii care vin”, a spus Onana într-un comunicat.

Portarul african s-a despărţit joi de fanii lui Inter: ”M-am îndrăgostit de San Siro, La Curva şi de oraş. Acum circumstanţele sunt potrivite pentru mine să încep o nouă călătorie la Manchester. O voi face cu mare entuziasm, dar ştiind că îmi veţi lipsi. Eterne mulţumiri pentru toţi ‘Interisti’. Voi aţi făcut acest club grozav”.

United căuta un înlocuitor pentru David de Gea, al cărui contract a expirat pe 30 iunie după 12 sezoane petrecute pe Old Trafford.

Onana, transferat la Inter în iulie 2022 de la Ajax, a ajutat clubul milanez să câştige Cupa Italiei şi Supercupa Italiei, şi la calificarea în finala Ligii Campionilor.

United s-a clasat pe locul patru în ultimul sezon din Premier League şi va juca pentru prima oară în Liga Campionilor după 2021.

scroll to top