Închide

Marea Britanie | Ipocrizia clienților Zoom alimentează piața de carte

Avatar
116685083 Outlander 5503553 172 32

Cărțile din în imagine au fost folosite pe platoul serialului Outlander. foto: Bookbarn International

Timp de citire: < 1 minut

Bookbarn International, o companie care furnizează cărți pentru televiziuni și studiouri de filme a anunțat că afacerea a „explodat” în pandemie.

Potrivit BBC, compania cu sediul în Bristol a transmis că oamenii cumpără sau închiriază cărți pe care le pun în fundal în timpul ședințelor virtuale ținute prin intermediul Zoom sau Skype.

Anul trecut, numărul comenzilor venite de la clienți individuali a crescut de la câteva, la zeci pe săptămână. „Unii clienți s-au plictisit de acele fundaluri standard. Uneori comandă un raft de cărți. Alteori o întreagă bibliotecă”, a declarat Nick Bates, șeful companiei.

Firma are aproximativ un milion de cărți în stoc. Clienții își creează propriile colecții pe baza subiectelor preferate, a titlurilor sau în funcție de aspectul coperților.

Un client a declarat că simțea că biroul de acasă este „neterminat” înainte de a cumpăra o bibliotecă instantant. El a spus că selecția reflectă interesele lor și acum și-a creat un mediu de lucru mai productiv.

Bookbarn International a furnizat cărți pentru producții precum „Sex Education”, „Outlander” sau pentru filme Marvel.

Pentru cei care preferă să nu-și schimbe fizic fundalurile, BBC a pus la dispoziție peste 100 de variante de fundal cu teme din emisiuni sau seriale TV populare în Marea Britanie, precum Strictly, Dr. Who sau Eastenders, de utilizat împreună cu aplicațiile care creează fundaluri virtuale.

scroll to top