Închide

Martin Luther King Jr., subiectul sezonului al patrulea al producţiei „Genius”

Avatar
martin luther king, day, i have a dream

Fotografie de Tumisu pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Legendarul lider al mişcării pentru drepturile civile Martin Luther King Jr. va fi subiectul celui de-al patrulea sezon al serialului „Genius”, producţie National Geographic. Începând cu al patrulea sezon, „Genius” va fi disponibil exclusiv pe platforma Disney+.

Primele două sezoane – cu Albert Einstein, respectiv Pablo Picasso în centru – au avut premiera la National Geographic şi sunt acum parte din conţinutul platformei de streaming. Cel de-al treilea sezon, care o are în centru pe cântăreaţa soul Aretha Franklin, este programat să fie lansat tot pe postul National Geographic.

„Genius: Aretha” e produs de National Geographic, Imagine Television şi Fox 21 Television.

Martin Luther King Jr. a fost portretizat de mai multe ori în producţii de televiziune şi cinematografice. Rapperul T.I. îl va interpreta în sezonul „Genius” dedicat Arethei Franklin.

Născut pe 15 ianuarie 1929, în Atlanta (Georgia), Martin Luther King Jr. – activist care a devenit cel mai vizibil purtător de cuvânt al mişcării pentru drepturile civile ale cetăţenilor afro-americani – a fost asasinat pe 4 aprilie 1968, în Memphis (Tennessee).

scroll to top