Închide

“Patriotul” George Simion cerșește alimente pentru propria nuntă. În căutare de legume, i se împute brânza

Avatar
Rosii Tomate Romanesti Foto Copyright Www.afaceri.news

Legume românești, de la producători autohtoni. Copyright foto: contactati www.AFACERI.news

Timp de citire: 4 minute
  • Într-un dispreț total față de propria mireasă, trecută de la bun început în planul secund al nunții, marele patriot George Simion se vrea Corneliu Zelea-Codreanu și visează la nunta sa cu poporul român mai degrabă.
  • Într-o dezorganizare care nu mai surprinde pe nimeni, liderul AUR, cu doar câteva zile înaintea marelui eveniment la care sunt așteptați “toți românii”, cerșește pe un ton imperativ alimente pentru nuntași.
  • Cum ar putea conduce acest om frâiele unei guvernări când nici pentru propria nuntă nu cunoaște producători locali, acei fermieri români pe care gura nu-l doare să-i apere, vezi Doamne, de “dușmanii” de la Bruxelles?

George Simion și-a dat arama pe față și în ceea ce privește cunoașterea limbii române, scriind pe Facebook  (mai bine făcea un live, cu scrisul e praștie):

„Îmi trebuie (n.r. ce adresare!):

– 300 kg ardei gras rosu
– 300 kg ardei gras verde
– 300 kg ardei gras galben
– ciuperci champinions (!?!) mici (!) 250 kg
– dovlecel 200 kg
– 200 kg ceapa roșie
– 250 kg ceapa galbena
– pătrunjel 50 kg
– marar 30 kg
– roșii 100 kg
– morcovi 250 kg”

Postarea a atras criticile a mii de români, care iau în derâdere sau de-a dreptul îl mustră pe marele român pentru ignoranța arătată propriei nunți și, până la urmă, propriei partenere de viață.

Fostul ministru Ana Birchall a reacționat dur la demersul deputatului George Simion de a cere pe Facebook legume pentru propria nuntă. Birchall consideră că anunțul lui Simion scoate la iveală faptul că liderul AUR nu știe nimic despre producătorii români, iar nunta sa intens promovată nu este decât un exercițiu de PR.

“M-am tot abtinut sa comentez dar va rog frumos sa nu uitati de “ciuperci champinions mici”! Ne organizăm puțin să ajutăm? Cine ce aduce?? Dar vă rog aduceți mărar sau pătrunjel “la kg” … numai în piață se vinde la legătură… se vede că omul a fost des în piață, exact printre producătorii români!

Acum pe un ton serios: penibil, absolut penibil! Poate între timp a învățat cum se scrie corect!

În rest, totul mi se pare un circ atât de ieftin, cum rar mi-a fost dat să văd!”, a punctat Ana Birchall.

De altfel, numeroase persoane publice și nume cunoscute din media și showbiz au reacționat vehement împotriva demersului deputatului AUR, care își pune în umbră propria mireasă de dragul voturilor.

Oana Lovin, cunoscută drept ”fata cu sparanghel”, după ce în spațiul public a apărut un videoclip destinat site-urilor pentru adulți în care folosea sparanghelul drept recuzită, i-a lăsat un comentariu ironic la postare.

”Dar ce mâncare tradițional românească faci tu cu ciuperci CHAMPIGNIONS, măi, Georgică, măi? De două luni nu faci nimic pentru țară, te ocupi de nuntă și tu nu ai nici măcar mâncarea? Cum o să conduci tu o țară când nu ești în stare să organizezi o nuntă? Și cum se face că tu nu ai deja o bază de date cu producători locali? Atâta nu ai putut face în 2 ani de zile? Adică tu nu ai contact cu niciun țăran, producător român? Deci specialiști pe agricultură AUR sunt inexistenți. Uite, ca să nu zici că-s fată rea, îl sun eu pe domn ministru Daea, de la Pesede, dumnealui îi știe pe toți, sigur te ajută”, a scris Oana Lovin.

În căutare de legume, i se împute brânza!

Simion nu are probleme doar cu legumele. Deputatul riscă să rămână și fără cele 2000 de kg de brânză promise de Gigi Becali. Becali a aflat despre declarațiile lui George Simion, președintele AUR, la adresa echipei FCSB. În decembrie 2020, liderul AUR acorda un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care acuza că „Steaua a murit când a fost preluată de Gigi Becali”.

„Așa a zis, că FCSB nu e Steaua? Când a zis așa ceva? Să văd unde e și la revedere brânza. Îl anunț din timp, dacă a zis așa, nu mai mănâncă brânză. Dacă a făcut-o când nu mă cunoștea, asta e. În 2020 el nu mă cunoștea pe mine, deci rămâne cu brânza. O să am o discuție cu el, să văd ce spune. Dacă o să își ceară iertare, o să înțeleg, Omul mai greșește. Dacă continuă să fie orgolios, am terminat prietenia cu el. Înseamnă că nu e o prietenie curată. Mai ales că el, înainte să facă partidul, a venit la mine Claudiu Târziu, să mă facă vicepreședinte. Păi, mă faceți vicepreședinte? Să mă faceți șef peste voi doi amândoi! Partidul nici nu era pe vremea aia. Erau pe Facebook”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Scabros exercițiu de PR

Visând la nunta liderului legionar Corneliu Zelea-Codreanu, pe care încearcă să o imite periculos de fidel, George Simion va avea 42 de perechi de nași la nuntă.

Președintele AUR a stabilit și reguli pentru nuntași. Toți trebuie să poarte brățări și să fie îmbrăcați în ie. Persoanele care doresc să participe la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu trebuie să poarte la mâna o brățară specială, precum cele de la festivalurile de muzică. Doar în acest fel vor avea acces la marele eveniment. Brățările sunt de culoare galbenă și au trecut pe ele numele mirilor.

Întregul eveniment a fost achitat din donații. Iar alimentele, după cum vedeți, sunt rodul milogelilor și mocangelilor, vorba românului.

Nunta lor va avea loc în 27 august și va fi transmisă, cum altfel, live pe Facebook.

scroll to top