Închide

Nick Kyrgios a primit cea mai mare amendă de la ediția de anul acesta a turneului US Open

Avatar
90c5edf0 2f16 11ed Aa4d A9d5f21c36a5

foto: Getty Images

Timp de citire: < 1 minut

Nick Kyrgios a primit cea mai mare amendă dictată la ediția aceasta de organizatorii turneului US Open, 14.000 de dolari, pentru manifestările sale nesportive din timpul meciului pierdut în sferturile de finală, în faţa rusului Karen Khachanov, marţi seara, la New York, transmite DPA.

Australianul a primit avertisment în setul al treilea pentru faptul că a dat de pământ cu un recipient în care se afla băutură, iar la finalul meciului câştigat de Khachanov cu 7-6, (7-3), 7-6 (7-0), 6-4 şi-a descărcat nervii distrugând două rachete.

Aceasta a fost a cincea amendă primită de Kyrgios pentru incidente produse la US Open 2022, precedentele fiind pentru scuipat, înjurat şi distrugerea de rachete, suma totală ajungând la 32.500 de dolari.

Având în vedere că pentru evoluţiile sale din acest an de la simplu şi dublu la Flushing Meadows, australianul a fost recompensat cu un cec de 473.200 de dolari, suma este infimă.

Karen Khachanov îl va întâlni în semifinală pe norvegianul Casper Ruud, iar cealaltă semifinală îi va pune față în față pe americanul Frances Tiafoe şi spaniolul Carlos Alcaraz

În întrecerea WTA s-au stabilit deja finalistele: poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial, respectiv tunisianca Ons Jabeur, locul 5 mondial.

Eurosport transmite ultimul turneu de Grand Slam al anului, toate meciurile se pot vedea pe platforma Eurosport Player, iar fanii de pretutindeni ai tenisului, care nu au acces la aceste variante, pot găsi pe platforma HotDog.com și alte alternative pentru vizionarea online a meciurilor.

scroll to top