Închide

Noul SUV Ford Kuga Full Hybrid promite o autonomie de până la 1.000 km

Avatar
Ford Kuga Fhev 003

Foto: promotor.ro

Timp de citire: 2 minute

Ford Kuga Full Hybrid, noul model al gamei de SUV-uri electrificate Kuga, este capabil să livreze 1.000 Km autonomie în modurile de condus benzină-electric și pur-electric, anunță adevărulauto.ro.

Ford Kuga Full Hybrid completează cea mai electrificată gamă pentru un singur model, oferită vreodată de Ford și se alătură variantelor Kuga Plug-In Hybrid și EcoBlue mild Hybrid de 48 de volți, alături de motoarele tradiționale pe benzină și diesel pentru a completa o gamă largă și cuprinzătoare de sisteme de propulsie.

Fiecare dintre modelele noastre electrificate Kuga aduce un set unic de beneficii. Pentru noul nostru Ford Kuga Full Hybrid, acesta include un consum de combustibil și o autonomie ce pot rivaliza foarte ușor cu motoarele pe motorină, încrederea suplimentară oferită de tracțiunea integrală inteligentă și rafinamentul desăvârșit oferit de o încărcare fără nevoia unui cablu, și o experiență de condus pur-electrică, a declarat Roelant de Waard, vice-președinte Marketing, Sales & Services, Ford Europa.

Bateria de 1.1 kWh cu funcție de autoîncărcare a noului model Ford Kuga Full Hybrid este alimentată automat atât de motorul pe benzină de 2.5 litri, cu ciclu Atkinson, cât și prin utilizarea unei tehnologii de încărcare regenerativă la frânare sau coborâre în pantă. Energia stocată alimentează un motor electric pentru a spori performanța, pentru a îmbunătăți consumul de combustibil al motorului pe benzină sau pentru a oferi o experiență de condus pur electrică.

Atât variantele cu tracțiune față, cât și cele cu tracțiune integrală inteligentă ajută la îmbunătățirea plăcerii de a conduce, dat și de puterea de 190CP și funcția de simulare a schimbărilor de viteze pentru transmisia de tip serial-paralel. Tehnologia este concepută cu rolul de a imita schimbările familiare de viteză a unei transmisii automate convenționale pentru o experiență la volan cât mai autentică.

Având în vedere faptul că nu necesită o sursă externă de alimentare pentru a încărca bateria, Ford Kuga Full Hybrid este o alegere atractivă pentru clienții care doresc un sistem de propulsie electrificat, dar care au acces limitat la soluții de încărcare acasă sau la locul de muncă, dar și pentru șoferii care doresc atât experiența unui autovehicul electrificat, cât și tracțiunea integrală inteligentă.

Ford Kuga Full Hybrid, în echiparea Trend și tracțiune față are un preț de bază de 30.600 euro cu TVA inclus. Versiunea cu tracțiune integrală are un preț de pornire de 32.400 euro. Versiunea Vignale cu tracțiune integral are un preț de pornire de 40.750 euro cu TVA inclus.

scroll to top