Închide

Ciucă: Nu am crescut nicio taxă. Avem cel mai mare buget de investiţii din ultimii 30 de ani

Avatar
Nicolae Ciuca

Foto: Facebook Nicolae Ciucă

Timp de citire: < 1 minut

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, luni, că Guvernul nu a crescut nicio taxă şi România are în acest an cel mai mare buget de investiţii din ultimii 30 de ani, în valoare de 88 de miliarde de lei.

Nicolae Ciucă a afirmat la Radio România Actualităţi că România dispune şi de 80 de miliarde de euro, bani care oferă posibilitatea dezvoltării economiei şi asigurării de locuri de muncă.

“Nu am crescut nicio taxă, iar această predictibilitate este un atu important. Anul acesta avem cel mai mare buget de investiţii din ultimii 30 de ani prevăzut în buget – 88 de miliarde de lei. De asemenea, am luat toate măsurile pentru a putea să absorbim, să atragem o sumă cât mai mare din bani europeni. Discutăm de 80 de miliarde de euro, care asigură atât stabilitate, dar oferă posibilitatea să dezvoltăm economia, oferă posibilitatea să putem să asigurăm locuri de muncă, oferă posibilitatea să ne gândim că prin această creştere economică putem să asigurăm României reducerea decalajului între ţările din zona de est şi ţările din zona de vest”,

a transmis premierul Nicolae Ciucă, citat de news.ro.

scroll to top