Închide

Optimism exagerat | Gigi Becali mizează că va lua 50 de milioane pe un fotbalist de la FCSB

Avatar
Gigi Becali

Foto: playtech.ro

Timp de citire: < 1 minut

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunţat că nu a primit nicio ofertă pentru Octavian Popescu şi că oricum nu îşi doreşte să îl vândă pentru minimum următorii doi ani, perioadă în care va ajunge să valoreze 50 de milioane de euro.

În privinţa căpitanului, golgheterului şi decarului Florin Tănase, Becali a confirmat că a respins o ofertă de la maghiarii de la Ferencvaros de două milioane de euro.

”Nu m-a interesat niciodată să vând. M-a interesat să câştig, să fac performanţă, să iau sume mari. Niciodată nu am fost disperat să vând, dar vând tot. Eu fac fotbal, dar ca să fac fotbal trebuie să vând, dar nu sunt disperat să vând. Eu de aia vând scump, pentru că nu sunt disperat”, a declarat patronul de la FCSB pentru Prima Sport.

Latifundiarul din Pipera spune că oferta ungurilor pentru Florin Tănase nu poate fi luată în seamă.

“Nu a venit nicio ofertă pentru Tavi Popescu. Nu a venit nicio ofertă pentru Tănase. A fost o ofertă de două milioane de la Ferencvaros (n.r. – pentru Tănase), dar am zis că nu. Nu se mai vorbeşte de vânzare, nu mă mai intereseaza să vând. Ca să îl vinzi pe Tavi Popescu, trebuie să iei 50 de milioane. Acum îţi dă două milioane. Popescu trebuie să mai stea minim doi ani, ca să iau eu 50 de milioane.”,

a declarat Gigi Becali, în timpul conferinţei de prezentare a lui Joyskim Dawa.

scroll to top