Închide

Panică la mall. 11 persoane au primit asistență medicală de urgență în Gheorgheni, Harghita

Avatar
Mall Harghita Evacuare Alarma Incendiu 715458

Foto: antena3.ro

Timp de citire: < 1 minut

Echipajele medicale prezente la complexul comercial din Gheorgheni, unde s-a declanşat instalaţia de stingere a incendiilor, au acordat asistenţă medicală unui număr de 11 persoane care au inhalat praf sau au suferit atacuri de panică, şase dintre ele urmând să fie transportate la spital, a informat ISU Harghita.

“Până în aceste momente, s-a acordat asistenţă medicală unui număr de 11 persoane (cu atac de panică şi inhalări de praf), dintre care patru de către echipajul SMURD şi şapte de echipajul SAJ. Din cele 11 persoane, şase au solicitat transportul la spital”, se arată în informarea ISU Harghita.

Conform Agerpres, a fost solicitat încă un echipaj al Serviciului de Ambulanţă pentru transportul celor şase persoane la spital. Totodată, în spaţiul comercial, în urma verificărilor echipajelor de căutare-salvare, nu au fost identificate alte persoane.

Aproximativ 40 de persoane s-au autoevacuat dintr-un complex comercial din municipiul Gheorgheni, după ce s-a declanşat instalaţia de stingere a incendiilor, cu pulberi.

scroll to top