Închide

PNL a dorit să înghită PMP. Tomac, pe calea dreaptă: PMP nu este interesat de nicio fuziune cu nimeni!

Avatar
306524119 632971128197246 6795703305183843652 N

sursa: www.facebook.com

Timp de citire: < 1 minut

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a declarat, vineri, la Târgu Mureş, că formaţiunea sa nu este interesată de nicio fuziune cu niciun partid şi că a refuzat propunerea Partidului Naţional Liberal în acest sens.

“Am stabilit, pentru a linişti tot felul de zvonuri şi de speculaţii politice care au existat: PMP nu este interesat de nicio fuziune cu nimeni. PNL a bătut la uşa PMP şi şi-a dorit să înghită PMP, dar nu ne-a interesat această ofertă. Am refuzat-o şi evident că mergem pe cont propriu. Au fost şi alte partide care au bătut la uşa noastră spre dialog. Suntem deschişi cu toată lumea, însă evident că atunci când e vorba de construcţii politice, ele trebuie să respecte, în primul rând, poziţia politică a partidului care vine din mandatul pe care îl primim de la membri”, a declarat Eugen Tomac, într-o conferinţă de presă.

Liderul PMP a afirmat că pe viitor e nevoie de o construcţie pe care PMP este pregătit să o facă, una de dreapta autentică, o construcţie “care să oprească valul de populism care a cuprins societatea românească”.

scroll to top