Închide

Poliția a descoperit la un botoșănean mii de pachete de țigări, ascunse în locuri inedite

Avatar
Tigari Ascunse

Foto: Politia de Frontiera

Timp de citire: < 1 minut

Poliţiştii de frontieră din Botoşani au descoperit, în urma unor percheziţii domiciliare, aproximativ 4.000 de pachete de ţigări, în valoare de peste 50.000 de lei, care erau ascunse în diferite locuri din case, precum căptuşeala canapelei, ghivece cu flori sau în pod, a anunţat, vineri dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, Minodora Răcnea.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de frontieră din Botoşani, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, au efectuat, joi, percheziţii domiciliare la cinci imobile de pe raza judeţului Botoşani.

“În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii de frontieră au descoperit şi ridicat în vederea confiscării de la trei locaţii cantitatea totală de 3.950 pachete cu ţigări. Cea mai mare cantitate de ţigări a fost descoperită în casa unui botoşănean, ascunsă în căptuşeala unor canapele, restul ţigărilor fiind ascunse în ghivece cu flori sau în podul casei, mascate în spatele unor scânduri de lemn. Ţigările, în valoare de peste 51.000 lei (aproximativ 10.000 euro) au fost ridicate în vederea confiscării şi transportate la sediul Poliţiei de Frontieră pentru continuarea cercetărilor”, a precizat Răcnea.

În acest caz, poliţiştii de frontieră fac cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

scroll to top