Închide

Prăbușit în sondaje, AUR cerșește bani pe unde apucă. Simion și Neamțu, cu miloaga la milionari

Avatar
Simion Tarziu

Foto: George Simion Facebook

Timp de citire: < 1 minut

Liderul AUR, George Simion, a vorbit, la Euronews România, despre situația financiară a partidului după ce a mers împreună cu Mihai Neamțu la Gigi Becali pentru a-i cere bai pentru campania electorală.

“I-a cerut domnul Neamțu lui Gigi Becali. Eu m-am dus să văd călugării pe care îi are. Domnul Becali s-a orientat mult spre zona spirituală. Știu că a dat PSD-ului 500.000 d eeuro. Acum nu se mai poate da.

Dintr-o cotizație de 100 de lei nu poți să cumperi nici măcar un minut de spoturi la televiziunile comerciale. Eu sunt acum în platou acum fără bani.

Dacă domnul Mihai Neamțu nu va găsi să se împrumute, nu va merge la TV.

Dacă noi am primit 10 milioane de euro din subvenția de la stat în câțiva ani, vă dați seama cât primesc competitorii noștri”.

George Simion s-a lăudat permanent în ultimii ani că, din subvenția de la Autoritatea Electorală Permanentă, AUR nu cheltuie nimic, direcționând banii spre construcția unui spital. Care nu a mai apărut, iar acum, în mare nevoie de finanțare electorală, George Simion și apropiații au ajuns să umble cu miloaga pe la milionari.

Dar unde sunt cele 10 milioane de euro subvenție de la AEP? Probabil doar Simion și Târziu știu.

scroll to top