Închide

Premierul Ciucă: “Nu am fost în ultimul timp la cumpărături, dar știu care sunt prețurile”

Avatar
Ciuca Nicolae

Foto: spotmedia.ro

Timp de citire: < 1 minut

Premierul Nicolae Ciucă a recunoscut luni seara, în timpul conferinței de presă desfășurată la Parlament că nu a fost în ultima perioadă la cumpărături dar că este familiarizat cu creșterea prețurilor. Acesta a precizat că valoarea voucherelor de 50 de euro oferite românilor la două luni nu este foarte mare, dar vine în sprijinul familiilor vulnerabile și se adaugă altor măsuri sociale luate de actualul guvern.

“Nu am fost în ultima perioadă la cumpărături, dar ştiu care sunt preţurile. Este adevărat, acest voucher de 50 de euro la două luni nu pare o sumă foarte mare, dar sunt destinate cetăţenilor vulnerabili şi se adaugă celorlate măsuri care sunt deja în derulare”, a explicat premierul, citat de B1 TV.

El a mai fost întrebat despre preţul uleiului şi despre preţul pâinii, dar a dovedit că într-adevăr cunoaște cotațiile, chiar dacă nu a mai făcut de mult piața:

“Preţul litrului de ulei a fluctuat de la 8 lei la 12 lei, am văzut şi cu 16 lei. Am discutat cu cei care răspund de domeniul de panificaţie, se păstrează preţul pâinii la pragul de 2 lei. E şi pâine mai scumpă, cu 5 lei, 6 lei, mai mult de 10 lei, dar în general preţul pâinii e până în 2 lei”,

a afirmat premierul.

scroll to top