Închide

Primul Centru de Fertilitate şi FIV inaugurat în Cluj de rețeaua de sănătate Regina Maria

Avatar
Slide Cluj Spital

Foto: reginamaria.ro

Timp de citire: < 1 minut

Reţeaua de sănătate Regina Maria anunţă inaugurarea unui Centru de Fertilitate şi FIV în cadrul Spitalului Regina Maria din Cluj-Napoca. După doi ani de la finalizarea celei mai mari investiţii din ţară, în valoare de peste 18 milioane de euro, rețeaua privată de sănătate oferă noi oportunităţi cuplurilor care se confruntă cu probleme de fertilitate.

Centrul de Fertilitate şi Fertilizare in vitro reprezintă o investiţie de jumătate de milion de euro, pacienţii beneficiind de serviciile complete ale spitalului şi ale celor două policlinici Regina Maria din acelaşi oraş. Spaţiul alocat centrului include circuite speciale, dedicate cuplurilor care pot veni la control în vederea diagnosticării şi tratării dificultăţilor în procesul de concepţie, anunță Bursa.

În urmă cu doi ani am transformat oraşul Cluj-Napoca într-o nouă capitală a sănătăţii, prin investiţiile realizate în această zonă. Ne-am consolidat poziţia regională prin construirea celui mai mare spital privat cu servicii integrate, dar şi prin achiziţia unor companii locale. Obiectivul nostru rămâne în continuare acelaşi: să oferim pacienţilor un act medical modern, la cele mai înalte standarde de calitate şi acces la o gamă extinsă de produse şi servicii. Centrul de Fertilitate şi FIV din cadrul Spitalului Regina Maria Cluj este un loc în care specialişti cu experienţă pun la dispoziţia cuplurilor cele mai noi terapii pentru investigarea şi tratarea problemelor de fertilitate, a declarat Fady Chreih, CEO al Reţelei de sănătate Regina Maria.

scroll to top