Închide

Putere maximă de 77 kW pentru stația din Fundulea. O nouă stație de încărcare rapidă

Avatar
385723l 1000x640 B Ed0adb78

Foto: Automarket.ro

E.ON România a pus în funcţiune o nouă staţie de încărcare rapidă a mașinilor electrice, pe ruta București-Constanța, în cadrul proiectului NEXT-E. Noua stație din Fundulea are o putere maximă de 77 kW, fiind instalată în parteneriat cu magazinul Penny.

E.ON România a ajuns la un total de 18 stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice, acestea fiind răspândite în județe precum Iași, Neamț, Harghita, Mureș, Bacău, Suceava, Vâlcea sau Constanța, dar și în București, conform Automarket.

Compania a instalat o stație de 77 kW la Fundulea, în parcarea magazinului Penny, iar clienții de mașini electrice au acum mai multe opțiuni dacă vor să ajungă la mare pe Autostrada Soarelui.

Timpul mediu de încărcare a unei maşini electrice va fi de aproximativ 40 de minute pentru 80% din baterie. În locaţie este instalată o staţie de tip fast charge 50 kW (CCS sau CHAdeMO) și una de 22 kW (curent alternativ conector Type 2).

Ultima stație de încărcare prevăzută de E.ON Energie România în cadrul proiectului NEXT-E urmează să fie instalată până la sfârșitul acestui an în Lugoj, în cadrul unui parteneriat cu Penny.

scroll to top