Închide

Regele cerealelor de mic dejun investește 45 de milioane de dolari. Angajații au însă temeri

Avatar
Kelloggs Company

Foto: fodbev.com

Timp de citire: < 1 minut

Celebra marcă de cereale pentru mic dejun Kellogg’s a anunțat un nou proiect conceput pentru a crește productivitatea și a optimiza lanțul de aprovizionare din rețeaua sa din America de Nord. Planul de reorganizare implică mutarea producției de diverse produse pe linii optimizate din întreaga rețea a lanțului de aprovizionare.

Totuși, colosul spune că nu sunt prevăzute închideri de producție ca urmare a optimizării lanțului de aprovizionare, scrie FoodBev.com.

Proiectul general va fi finalizat fundamental până la începutul anului 2024, cu taxe cumulate estimate înainte de impozitare de aproximativ 45 milioane USD și un cost aproximativ în numerar de 25 milioane USD.

Decizia a fost primită cu temere de angajații gigantului food, deși Kellogg’s a anunțat că alocă 4 milioane de dolari pentru acoperirea oricăror costuri legate de angajați, inclusiv indemnizații de concediere și alte beneficii de reziliere.

Se așteaptă ca îmbunătățirile de productivitate să înceapă în 2023, iar investiția este supusă obligațiilor de negociere colectivă.

scroll to top