Închide

Studiu: Care sunt cele mai bune destinații pentru luna de miere din Europa pentru 2022?

Avatar
188045040

Sursă foto: Gites.fr

Timp de citire: < 1 minut

Las Palmas este cea mai bună destinație pentru luna de miere din Europa, potrivit unui studiu realizat de LuxuryHotel.com, ce a analizat factori precum prețurile meselor, costurile hoteliere, temperatura medie și numărul de restaurante romantice, informează start-up.ro.

S-a constatat că Las Palmas din Gran Canaria, Spania este cel mai bun loc din Europa pentru tineri căsătoriți. Orașul s-a clasat pe locul întâi datorită temperaturile medii ridicate pe tot parcursul anului, precum și datorită prețurilor mici pentru hoteluri și mese la restaurant. Las Palmas este cunoscută și pentru nisipurile sale aurii, cu patru plaje principale de-a lungul coastei sale. Cel mai vechi cartier din oraș se numește Vegueta și a fost declarat Patrimoniu Mondial UNESCO în 1990.

Tot în Spania, orașul andaluz Granada se află pe locul doi. A fost un meci strâns între Las Palmas și Granada pentru locul unu, ambele marcând bine pentru temperatură și accesibilitate. Granada este deja o destinație turistică populară, cu peste 2,5 milioane de turiști vizitând orașul în fiecare an.

Pe locul trei se află Funchal, situat pe insula portugheză Madeira. Pe lângă faptul că este cel mai ieftin din top zece pentru ieșirea la cină, a avut un punctaj bun și pentru varietatea de restaurante romantice.

În top 10 se regăsesc orașe celebre precum Roma, Lisabona sau Paris, însă și localități mai mici precum Heraklion, Alufeira, Corfu sau Sevilia.

scroll to top