Închide

Târgul de Cariere | Din 18 martie, 7 evenimente online în Chișinău și în mai multe orașe din țară

Avatar
Oradea 5d9732cf53891 Xl

Foto: targuldecariere.ro

Timp de citire: 2 minute

În cadrul ediției din 2021 a evenimentului Târgul de Cariere, vizitatorii au la dispoziție o mulțime de oportunități: de la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională, discuții cu experți despre diverse teme, interacțiuni directe între participanții la evenimente și reprezentanții angajatorilor activi, chiar și interviuri de angajarepotrivit cluju.ro.

Târgul de Cariere, cea mai complexă rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Republica Moldova, se organizează anul acesta în format online, în perioada 18 martie – 23 aprilie, în cele mai mari orașe din România, precum și în Chișinău.

Evenimentele Târgul de Cariere se organizează după următorul program:

  • Iași – 18-19 Martie;
  • Cluj-Napoca – 25-26 Martie;
  • Chișinău – 1-2 Aprilie;
  • Brașov – 8-9 Aprilie;
  • Sibiu – 15-16 aprilie;
  • Târgu Mureș – 20 Aprilie;
  • Oradea – 23 Aprilie.

Pentru fiecare dintre cele 7 evenimente, Târgul de Cariere implementează diferite concepte de comunicare și acțiuni menite să atragă cât mai mulți participanți  din domenii cât mai diverse.

Chiar dacă, în contextul actual, evenimentele cu mii de oameni nu au loc fizic, Târgul de Cariere a reușit să-i redirecționeze pe cei dornici de dezvoltare profesională sau în căutarea unui loc de muncă către mediul online, prin multe variante personalizate, concentrate pe orașele unde a construit comunități în cei 15 ani de activitate. La fiecare eveniment online participă între 3.500 și 15.000 de persoane, însumând 60.000 de vizitatori pe ediție, toți având CV-ul pregătit pentru aplicare la pozițiile disponibile pe site-ul evenimnetului.

Noutatea acestei ediții este adusă de o serie de variante ale comunicării eficientizate și adaptate pe nevoile angajatorilor pentru obținerea rezultatelor așteptate. Totodată, companiile participante la Târgul de Cariere vor fi promovate înainte de începerea evenimentului către audiența potrivită criteriilor de angajare și în toate orașele în care oferă locuri de muncă. Domeniile în care se oferă locuri de muncă sunt diverse, de la retail, resurse umane, marketing, inginerie, consultanță sau IT și până la automotive, contabilitate, financiar și construcții, posturile disponibile și numărul acestora fiind diferite de la un oraș la altul. În plus, ediția de primăvară va include și joburi part-time, și internship-uri.

Evenimentele aduc în prim-plan intervenții și interacțiuni live moderate din studioul Târgul de Cariere și difuzate pe pagina evenimentului, pe Youtube, Facebook și LinkedIn. Printr-un mix de aplicații de comunicare online și transmisii video live, participanții la Târgul de Cariere vor avea acces la webinarii și prezentări ale companiilor aflate în proces de recrutare, la posturile disponibile, precum și la discuții directe pe chat-uri cu recrutorii prezenți.

Recrutarea și comunicarea este efectuată într-un mod inteligent prin intermediul platformei targuldecariere.ro, pe care cei interesați se înregistrează, respectiv se autentifică cu CV-ul actualizat. În doar câteva clipe, CV-ul poate să ajungă în atenția angajatorului, pe baza unui click pe butonul de aplicare de la anunțul de angajare. Totodată, această platformă este singurul loc unde candidații pot primi răspunsuri la întrebări, în timp real, prin sistemul de chat integrat la standurile virtuale ale expozanților. Organizatorii evenimentului încurajează interacțiunea și recomandă participanților să se consulte cu reprezentanții companiilor de la standuri, înainte de aplicarea CV-ului.

scroll to top