Închide

Tesla va majora prețurile din SUA pentru vehiculele Model Y. În martie, a mai avut loc o majorare

Avatar
tesla, electric car, automobile

Fotografie de valentin_b90 pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Tesla a declarat vineri că va majora prețurile pentru toate mașinile Model Y din Statele Unite cu 1.000 de dolari de la 1 aprilie, a precizat producătorul auto pe site-ul său, potrivit Reuters.

“Prețurile vor crește cu 1.000 de dolari pentru toate versiunile Model Y la 1 aprilie”, a precizat Tesla pe site-ul său.

La 1 martie, compania majorase, de asemenea, cu 1.000 de dolari, la 43.990 de dolari și, respectiv, 48.990 de dolari, prețurile vehiculelor sale Model Y cu tracțiune spate și cu autonomie lungă.

Tesla nu a precizat în mod explicit dacă majorarea din aprilie se va adăuga la cea din martie pentru modelele cu tracțiune spate și cu autonomie lungă.

Tesla a redus temporar prețurile unora dintre mașinile sale Model Y în SUA în februarie, la aproape o lună după ce a redus prețurile în Europa și China.

“Aceasta este dilema esențială a producției: fabricile au nevoie de o producție continuă pentru eficiență, dar cererea consumatorilor este sezonieră”, a declarat directorul general Elon Musk în februarie, răspunzând la o postare pe X a Tesla care spunea că prețurile vor crește în martie.

scroll to top