Închide

”The Rock” a lansat un brand de îngrijire personală pentru bărbați, la prețuri accesibile

Avatar
Papatui

Foto: papatui.com

Timp de citire: 3 minute

Actorul, luptătorul profesionist și antreprenorul Dwayne ‘The Rock’ Johnson a lansat un brand de îngrijire personală pentru bărbați la prețuri accesibile, numit Papatui, potrivit Fashion United.

Linia de îngrijire a tenului își propune să ofere “produse de înaltă calitate, la prețuri accesibile”, iar în prezent este disponibilă doar în SUA prin intermediul propriului site papatui.com și în magazinele Target și Target.com, iar fiecare produs costă sub 10 dolari americani.

Născut din convingerea lui Johnson în prioritizarea stării generale de bine și din ideea că a avea grijă de sine este esențial, Papatui a avut nevoie de trei ani pentru a se dezvolta cu o echipă de experți în îngrijirea pielii și oameni de știință concentrați pe crearea de produse care au ingrediente eficiente și mai puțin poluante și care sunt axate pe performanță.

Referitor la sursa de inspirație pentru brandul său de îngrijire a pielii, Johnson a spus într-o declarație: “Oamenii mă întreabă de ani de zile despre îngrijirea pielii mele, iar oamenii știu că sunt un mare susținător al faptului că toți bărbații trebuie să aibă grijă de ei înșiși, atât în interior, cât și în exterior. Starea de bine a bărbaților va fi întotdeauna foarte importantă pentru mine și am fost destul de norocos să am acces la unele dintre cele mai bune resurse și minți atunci când am dezvoltat Papatui.

“Împreună cu experții din industrie, ne-am angajat să creăm produse care să funcționeze și să ofere calitatea și valoarea pe care le merită toți bărbații care muncesc din greu. Acum, toți bărbații mei de acolo pot trece la produse high-end fără a fi nevoiți să plătească prețuri high-end. Cred că aceste produse îi vor ajuta pe bărbați să aibă mai multă grijă de ei”, a declarat Johnson.

Papatui, numită în onoarea bunicului său samoan, Marele Șef Peter Maivia, debutează cu o colecție care oferă îngrijire pentru piele, păr, corp și tatuaje. Aceasta a fost special formulată pentru consumatorii de sex masculin și include o cremă hidratantă pentru față fără ulei cu un finish mat, un antiperspirant dovedit clinic că protejează împotriva transpirației și a mirosului timp de 48 de ore și o îngrijire inovatoare pentru tatuaje care hidratează și luminează în același timp desenul cu cerneală.

Linia de îngrijire a pielii include, de asemenea, un tonic care întinerește despre care Johnson susține că este “arma sa secretă” personală pentru a ajuta la exfolierea, hidratarea pielii și strângerea porilor, un gel de trezire pentru ochi, o soluție de spălare a corpului revigorantă, un șampon și un balsam hrănitor 2 în 1 și o loțiune de corp pentru 24 de ore.

Formulele includ ingrediente cheie, cum ar fi ceramide, acidul hialuronic, niacinamide și acidul salicilic în produsele de îngrijire a pielii, cu ingrediente hrănitoare, cum ar fi untul de mango și uleiul de nucă de cocos în produsele de îngrijire a corpului și a tatuajelor. În plus, toate produsele Papatui sunt formulate fără parabeni, sulfați, coloranți, alcool și PEG-uri.

Pe lângă faptul că oferă formulări premium la prețuri accesibile, Johnson a dorit ca aromele produselor sale să rivalizeze cu cele mai bune parfumuri globale și a colaborat cu casa de parfumuri de lux Firmenich și cu principalii parfumieri Frank Voelkl și Clement Gavarry. Rezultatul este reprezentat de trei parfumuri de lux distincte – santal, nucă de cocos luxuriantă și cedru.

Johnson a adăugat: “Numele Papatui este profund personal pentru mine. Bunicul meu samoan, Marele Șef Peter Maivia, a fost primul om care m-a învățat ce înseamnă îngrijirea bărbaților. Chiar dacă eram doar un puști punk de 5 ani, bunicul meu a fost unul dintre eroii mei. Era izbitor de chipeș, avea o piele frumoasă, era bine îngrijit, mirosea întotdeauna incredibil, era iubit și respectat de toată lumea și, pe lângă toate acestea – era și dur ca naiba – un atribut pe care, în mod clar, nu mi l-a transmis mie.

“Porecla lui pentru mine, era “Tui”. Iar “Papa”, care se traduce prin “Stâncă” în samoană, vine și de la rolul meu cel mai important, acela de tată pentru cele trei fiice ale mele. Am vrut să onorez aceste ancore din viața mea. Astfel, Papatui”, a declarat Johnson.

Referitor la lansarea brandului în Target, Rick Gomez, vicepreședinte executiv și șef al departamentului de produse alimentare, esențiale și de înfrumusețare la Target, a adăugat: ” Papatui este un brand uimitor, oferit la prețuri excepționale, și sunt incredibil de mândru de parteneriatul care a stat la baza acestei lansări.

“Dwayne și echipa Papatui au petrecut timp și au lucrat îndeaproape cu noi la Target pentru a ne ajuta să oferim o gamă de produse de înaltă calitate, curate, pe care cred că cumpărătorii le vor iubi cu desăvârșire”, a declarat acesta.

Colecția se vinde cu prețuri cuprinse între 7,99 – 9,99 dolari americani.

scroll to top