Închide

TikTok Shop se asociază cu revânzătorii pentru a lansa categoria de produse de lux la mâna a doua

Avatar
apparel, boutique, bags

Fotografie de Pexels pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

TikTok Shop a încheiat un parteneriat cu cinci revânzători de produse de lux la mâna a doua pentru a lansa o categorie de produse de ocazie în cadrul aplicației, potrivit Retail Gazette.

Începând de astăzi (22 aprilie), utilizatorii vor putea cumpăra produse de designer de ocazie disponibile de la Hardly Ever Worn It, Sign of the Times, Luxe Collective, Sellier Knightsbridge și Break Archive.

TikTok a declarat că #prelovedfashion a generat deja peste 62k creații, iar noua categorie va sprijini utilizatorii în a putea afla mai multe despre moda de lux, a găsi inspirație de stil și a achiziționa piese prin intermediul aplicației.

“Acest anunț este un prim pas interesant în lumea modei de ocazie pentru TikTok Shop. “TikTok Shop este deja un lider când vine vorba de comerțul bazat pe descoperire și, având în vedere că o comunitate vibrantă de modă prosperă pe TikTok, acest lucru oferă o oportunitate unică pentru comercianți de a ajunge la noi audiențe și clienți cu o modalitate inspirată și accesibilă de a îmbrățișa moda de lux”, a declarat șeful operațiunilor TikTok Shop din Marea Britanie, Jan Wilk.

Noua categorie face parte din strategia platformei de a-și extinde oferta de produse și urmează lansării florilor proaspete și a plantelor vii, a wellness-ului și a parenting-ului.

În septembrie anul trecut, a lansat pe platforma sa o nouă  categorie de produse “tehnologie recondiționată”, permițând utilizatorilor să cumpere telefoane mobile și tablete la mâna a doua prin intermediul aplicației.

scroll to top