Închide

Tu, Ardeal, tu, Ardeal! Ce ar cumpăra liberalul Rareș Bogdan cu suta de lei a lui Ciolacu?

Avatar
Rares Bogdan Slanina Branza
Timp de citire: < 1 minut

Sângele apă nu se face. Născut în județul Alba și crescut la Cluj, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan este un ardelean adevărat. Acesta susţine că de 100 de lei, bugetul de cumpărături al premierului Marcel Ciolacu, liberalul şi-ar cumpăra roşii, brânză, pâine şi untură. Hrană de bază în Transilvania.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a fost întrebat în emisiunea Insider politic ce mâncare îşi poate cumpăra de 100 de lei, după ce, în urmă cu o săptămână, premierul Marcel Ciolacu a postat pe Facebook un bon de cumpărături pentru a arăta ce şi-a putut cumpăra cu 100 de lei, atrăgând numeroase critici şi ironii.

”Roşii, brânză de la sibienii mei, pâine şi untură, unsoare, cum se zice în Ardeal. Nu ştiu ce a luat Ciolacu, dar ştiu un singur lucru: în politică trebuie să fii foarte atent, că poţi să cazi în ridicol extrem de rapid. Trebuie să aibă grijă! Eu atât îi spun, cu simpatie: Domnule, ai grijă! Vi-l amintiţi pe Adrian Năstase în cizme de cauciuc şi în vestă? Nu încerca să fii ceea ce nu eşti!”,

a spus Rareş Bogdan la Prima TV.

Acesta s-a arătat șocat că Marcel Ciolacu poartă pantofi de 1.500 de euro.

”Socialist cu pantofi de 1.500 de euro? Noi, liberalii avem voie să avem pantofi de 1.500 de euro. Să-şi cumpere nişte galoşi!”, a recomandat Rareş Bogdan.

La ziua Patriarhului Daniel, în luna iulie, premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Camerei Deputaţilor Alfred Simonis s-au afişat cu pantofi italieneşti identici, de peste 1.500 de dolari perechea, conform relatărilor presei.

scroll to top