Închide

UNTOLD-ul se mută la munte. Prima ediție a ”Massif Winter” Poiana Brașov va avea loc în martie

Avatar
Massif

Sursa foto: bemassif.com.

Timp de citire: 2 minute

Organizatorii festivalurilor UNTOLD şi Neversea vor organiza, în luna martie a anului viitor, prima ediție a festivalului Massif Winter, la Poiana Braşov. Evenimentul va avea loc în luna martie 2023, anunță aceștia printr-un comunicat de presă.

Iniţial, prima ediţie a fost anunţată pentru luna martie a acestui an, însă proiectul a fost amânat din cauza restricțiilor cauzate de pandemie.

Prima ediţie a festivalului Massif Winter se va desfăşura în perioada 3-5 martie 2023. Conform organizatorilor, este cel mai mare astfel de proiect din Europa Centrală şi de Est organizat în perioadă de iarnă.

Festivalul va avea două scene principale, una de zi şi una de noapte, amplasate pe platoul pârtiei Bradul. Pe lângă acestea, vor fi amplasate alte două scene-concept, pentru pasionaţii de genuri muzicale diverse.

Elementele de atracţie, pe lângă partea muzicală, sunt zonele de activităţi, pe timp de zi şi pe timp de noapte. Cele mai multe dintre aceste activităţi vor avea legătură cu sporturile de iarnă.

Organizatorii estimează un public de 15.000 de participanţi în fiecare zi a festivalului. Aceştia nu au precizat numele artiştilor care vor fi prezenţi la festival, subliniind că ”va fi un mix interesant care să mulţumească toate gusturile şi toate aşteptările”.

”Este un eveniment care a stârnit foarte mult interes încă de când am anunţat parteneriatul, în urmă cu un an. Este un festival mare, de care Braşovul are nevoie, este parte din ambiţia braşovenilor de a fi relevanţi şi pe harta culturală printr-o ofertă largă de evenimente. Este un eveniment care nu aduce doar un plus pe zona de muzică, ci şi un plus de marketing pentru publicul tânăr, pentru publicul activ, care va găsi în Poiana Braşov tot mai multe atracţii”, a declarat primarul oraşului Braşov, Allen Coliban, într-o conferinţă de presă organizată joi, alături de organizatorii festivalului.

El a precizat că Primăria Braşov nu contribuie financiar la festival şi că municipalitatea solicită un ”raport de sustenabilitate” la finalul festivalului.

Bugetul primei ediții a festivalului este estimată la 4 milioane de euro.

Un abonament pentru Massif începe de la 79 de euro și va fi pus în vânzare pe 10 noiembrie.

scroll to top