Închide

VIDEO | O reclamă la turismul din Islanda îl parodiază inspirat pe Mark Zuckerberg

Avatar
Inspired By Iceland

Sursa foto: captură video ”Inspired by Iceland”.

Timp de citire: < 1 minut

Platforma de comunicare public-privată ”Inspired by Iceland” a produs o reclamă care promovează natura fabuloasă și alte obiective turistice din Islanda, în care îl parodiază pe Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta – fostă Facebook, scrie publicația islandeză Morgunblaðið.

Clipul parodiază recent lansatul filmuleț video prin care Zuckerberg anunță că Facebook își va schimba numele în Meta. În clip, Zuckerberg vorbește despre o lume virtuală sau ”Metaverse”, care ar urma să reprezinte un concept nou de socializare, care implică folosirea realității virtuale în interacțiunea dintre oameni, și nu mesaje scrise, poze, sau înregistrări video, așa cum funcționează platformele actuale.

Actorul islandez Jörundur Ragnarsson, care seamănă foarte bine fizic cu Zuckerberg, îl joacă pe ”Zach Mossbergsson”, care le prezintă privitorilor ”Icelandverse”.

Acesta este descris ca un loc al ”realității reale îmbunătățite”, unde oamenii au parte de ”experiențele absolut captivante” ale Islandei, nefiind necesară realitatea virtuală pentru a te bucura de ele: stâncile adevărate, cascade, aurora boreală, locuitorii insulei, precum și ”cerul pe care îl puteți vedea cu propriii globi oculari”.

VIDEO AICI

 

scroll to top