Închide

VIDEO Taste the Future, campania de recrutare prin care Ikea caută cei mai talentați candidați

Avatar
Ikea3dprintedmeatballs 652x367

Foto: adweek.com

Timp de citire: < 1 minut

Ikea lansează o campanie de recrutare la nivel mondial pentru o gamă întreagă de locuri de muncă în tehnologie și informatică. Momeala: chiftele vegetariene imprimate 3D, potrivit Retail Detail.

Lanțul suedez de mobilă dorește să investească în noi tehnologii, atât în ​​durabilitate, cât și în digitalizare și, prin urmare, caută o serie de noi angajați pentru locuri de muncă în tehnologie. Numai în Europa, Ikea deschide anul acesta peste 150 de posturi în domeniul tehnologiei și inovației, dar există și posturi vacante în China și India, de exemplu.

Pe 1 februarie, retailerul a lansat campania de recrutare „Taste the Future” cu un truc potrivit. Ikea speră să atragă atenția atât a presei, cât și a candidaților, lăsându-i pe aceștia să fie primii care gustă chiftele de legume imprimate 3D. Imprimanta 3D este unul dintre cele mai noi experimente ale lanțului, programat pentru a imita textura, gustul și aspectul binecunoscutului „köttbullar”. Cu toate acestea, încă nu există planuri de a le servi la restaurante.

„Ikea este la începutul unei călătorii de a îmbrățișa datele și tehnologia pentru a deveni mai accesibilă și durabilă într-un mediu omnicanal. Desigur, oamenii cu imaginație vor juca un rol important în această căutare. Așa că aici căutăm oameni care doresc să creeze o viață de zi cu zi mai bună cu noi”, spune CIO Pascal Pauwels.

scroll to top