Închide

YouTube și Google Play suspendă serviciile bazate pe plăți în Rusia

Avatar
Youtube

Foto: TheJakartaPost.com

Timp de citire: < 1 minut

YouTube şi magazinul Google Play suspendă toate serviciile bazate pe plăţi din Rusia, inclusiv abonamentele, deoarece sancţiunile occidentale încep să provoace dificultăţi bancare în această ţară, transmite Reuters.

Google va întrerupe, de asemenea, reclamele pentru agenţii de publicitate cu sediul în Rusia la nivelul proprietăţilor şi reţelelor sale la nivel global, a spus compania.

Aceasta se adaugă recentei suspendări de către Google a reclamelor în Rusia.

Google şi YouTube au încetat anterior să vândă publicitate online în Rusia, după măsurile similare luate de Twitter şi Snap, după invazia Moscovei în Ucraina.

„În continuare, extindem această pauză la toate funcţiile noastre de monetizare, inclusiv YouTube Premium, Membrii canalului, Super Chat şi Produse, pentru spectatorii din Rusia”, a spus YouTube într-un comunicat de joi.

Canalele YouTube din Rusia vor putea în continuare să genereze venituri de la spectatorii din afara Rusiei, care includ Super Chat şi vânzările de produse. Aplicaţiile gratuite de pe Google Play rămân disponibile şi în Rusia, potrivit unui site de asistenţă al companiei.

scroll to top