Închide

Zeci de mii de utilizatori Twitter, inclusiv din România, au raportat probleme cu platforma

Avatar
1618664967480 Gu1381gdt.1 0

Sursă foto: Twitter via The West Australian

Timp de citire: < 1 minut

Twitter Inc a declarat vineri seara că lucrează la remedierea unei probleme de acces după ce zeci de mii de utilizatori au raportat probleme cu platforma, potrivit Reuters și Cnet.

“Este posibil ca unora dintre voi să nu li se încarce tweet-urile. Lucrăm la remedierea unei probleme”,

a spus compania într-un tweet. Aproximativ 40.000 de utilizatori au raportat probleme cu platforma de socializare vineri, potrivit site-ului de monitorizare a întreruperilor Downdetector.com.

După tweet-ul de vineri seară, compania a scris sâmbătă pe platformă că

„se rezolvă o problemă cu serverele pentru ca lucrurile să revină curând la normal”.

Down Detector a arătat o creștere semnificativă a întreruperilor Twitter vineri, între orele 17:00 și 18:00, iar câteva probleme au fost raportate și sâmbătă dimineață. Nu este clar cât de răspândite sunt întreruperile, dar se pare că este o problemă globală: au fost raportate probleme în SUA, Africa, Franța, România, Sri Lanka, dar și în alte părți, unii utilizatori spunând că au fost deconectați din conturile lor.

Utilizatorii au raportat și alte probleme, ca spre exemplu faptul că nu apar imaginile sau că nu funcționează căutările. De asemenea, nu este clar care este cauza exactă, dincolo de problema serverului menționată de echipa de asistență a rețelei sociale.

scroll to top