Închide

A început vânzarea biletelor la cel mai important festival internațional de teatru din România

Avatar
Fits Teatru Sibiu Festival Iunie 2023 Copyright Foto Contactati Afaceri.news

Copyright foto: Contactati AFACERI.news

Timp de citire: < 1 minut

Organizatorii au pus în vânzare începând de vineri biletele la spectacolele care vor avea loc în perioada 21-30 iunie la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), acestea având preţurile neschimbate şi în acest an, a anunţat preşedintele festivalului şi directorul Naţionalului sibian, actorul Constantin Chiriac, într-o conferinţă de presă.

“Aş vrea să menţionez de la început un cadou pe care îl facem de un număr de ani şi pe care am ţinut şi anul acesta în pofida costurilor care au crescut enorm, a inflaţiei, a tot ceea ce înseamnă viaţa de zi cu zi a fiecărui cetăţean, am ţinut ca biletele să aibă acelaşi preţ, nu există bilet mai scump de 150 lei. (…). Sunt bilete între 30 lei şi 150 lei, deci exact preţurile de anul trecut”,

a spus Constantin Chiriac.

Potrivit sursei citate, biletele se pot achiziţiona vineri, începând de la ora 12.00, online, de pe site-ul www.sibfest.ro, dar şi de la Agenţia de bilete a Teatrului Naţional “Radu Stanca” din Sibiu, aflată pe pe strada Nicolae Bălcescu nr. 17.

Programul integral al FITS a fost publicat joi, pe site-ul www.sibfest.ro.

Cele mai multe evenimente culturale de la FITS vor fi însă cele cu acces gratuit pentru public, a mai spus Constantin Chiriac.

scroll to top