Închide

Lidl, noi obiective până în 2025: 4000 de noi locuri de muncă și încă 100 de magazine deschise

Avatar
Lidl

Foto: Lidl

Timp de citire: < 1 minut

Lidl Marea Britanie a anunțat că va crea 4.000 de noi locuri de muncă în toată țara, cu un nou obiectiv de magazine de 1.100 de magazine până la sfârșitul anului 2025, potrivit Retail Gazette.

Supermarketul a declarat anterior că rămâne pe traiectoria de a ajunge la 1.000 de magazine până la sfârșitul anului 2023.

Cele 100 de noi magazine vor fi situate în Anglia, Scoția și Țara Galilor și vor avea panouri solare și puncte de încărcare pentru vehicule electrice.

Locațiile de interes central vor include centrele orașelor, parcuri comerciale și centrele urbane.

Pe parcursul anului, acesta a fost clasificat drept un retailer „esențial” și i s-a permis să rămână deschis în timpul restricțiilor.

Înainte de pandemia de coronavirus, retailerul a înregistrat o pierdere înainte de impozitare de 25,2 milioane de lire sterline după investiții masive în afacere.

Noul nostru obiectiv de magazin de astăzi marchează o investiție semnificativă pentru afacere. Rămânem angajați în strategia noastră de păstra magazinele fizice și menținem ritmul de deschidere al magazinelor; aproximativ un magazin pe săptămână în următorii patru ani. Vom continua să aducem și mai multor comunități din întreaga țară oferta noastră de produse de calitate superioară la o valoare imbatabilă. De asemenea, aștept cu nerăbdare să primesc și mai mulți colegi în echipa Lidl GB, a declarat Christian Härtnagel, directorul executiv al Lidl Marea Britanie.

scroll to top