Închide

Back to school | Auchan a extins gamele de rechizite ecologice în 2021

Avatar
1200x628 00 90

Foto: Auchan

Timp de citire: < 1 minut

Retailerul Auchan a extins gamele de rechizite ecologice în 2021 și donează 10% din vânzările acestora pentru susținerea educației. Astfel, anul acesta, numărul de produse din plastic reciclat a crescut cu 50% față de anul trecut, potrivit unui comunicat de presă.

Pentru cei care au nevoie de rechizite, acum la început de nou an școlar, peste 2.000 de produse – ghiozdane, instrumente de scris, de desenat, caiete, cărți și multe altele, sunt disponibile în hipermarketurile Auchan și pe www.auchan.ro la prețuri cu adevărat avantajoase.

  • Peste 2.000 de articole pentru școală, în total;
  • 700 de instrumente de scris și desenat;
  • 300 de ghiozdane și penare;
  • 280 de caiete tematice și blocuri de desen.

Toate gamele pregătite pentru începerea noului an școlar includ modele creative și atractive, precum și licențe inspirate din cele mai populare desene animate sau povești pentru copii, adaptate tuturor grupelor de vârstă. Stocurile și colecțiile sunt limitate.

În acest an, Auchan donează 10% din vânzările gamei de papetărie marcă proprie eco-friendly pentru a sprijini modernizarea unui liceu din județul Bacău. Astfel, printr-un parteneriat cu Organizația Narada, compania susține financiar mobilarea claselor Liceului Tehnologic „Jaques M. Elias” din localitatea Sascut, contribuind la crearea unui mediu de învățare adecvat pentru cei peste 400 de elevi ai unității școlare.

Back to school Auchan are porțile deschise până pe 21 septembrie în toate hipermarketurile din România și pe www.auchan.ro. Pentru comenzile plasate până în ora 12.00 se asigură, în aceeași zi, ridicarea produselor din magazin prin serviciile Click&Collect și Drive sau livrarea la domiciliu.

scroll to top