Închide

Sucuri gratis, pe alese | Kaufland greșește, cine plătește?

Avatar
Cola Zero

Foto: retaildetail.eu

Cumpărătorii online din lanțul german de hypermarketuri Kaufland pot profita de o afacere unică astăzi: unele produse Coca-Cola au un preț exact de… 0,00 euro! Kaufland este cunoscut pentru prețurile sale mici, dar ce se întâmplă azi este fără precedent: clienții magazinului online pot obține 12 litri de Coca-Cola sau Fanta zero, Sprite obișnuit sau zero, ba chiar și un bax de 10x20cl Capri-Sun, toate gratuite, conform RetailDetail.

Unele referințe individuale la Coca-Cola sunt, de asemenea, gratuite: „Nur 0.00” (numai 0.00 euro) este afișat în roșu pe paginile web. O promoție nemaiîntâlnită!

O altă căutare în magazinul online arată că unele produse Pepsi și marca de casă K-Classic sunt, de asemenea, vândute gratuit. Putem presupune că șansa ca aceasta să fie într-adevăr o minune este, de asemenea, 0.00.

Este ușor să greșești, dar ar putea fi mai costisitor pentru Kaufland. Deocamdată jurnaliștii nu au putut stabili dacă și câți clienți s-au folosit între timp de oferta excepțională.

Gafa a fost descoperită de Daltix, specialistul în date care urmărește prețurile cu amănuntul la nivel internațional – și care a devenit recent parte a Grupului Colruyt.

Sprite
Foto: retaildetail.eu

Actualizare: în jurul orei 16 din această după-amiază, Kaufland a reajustat prețurile, terminând inopinat gratuitățile 0.00.

scroll to top