Închide

Crypto.com și-a ales metropola europeană care îi va fi sediu al operațiunilor regionale

Avatar
Foto Main Sursa Coinjournal.net

Foto: coinjournal.net

Timp de citire: < 1 minut

Crypto.com, compania financiară renumită care activează pe piața criptomonedelor și nu numai, cu sediul în Singapore, a ales Parisul ca locație pentru sediul său regional după ce a obținut aprobarea autorităților de reglementare din mai multe țări.

Platforma de active digitale Crypto.com a ales Parisul ca sediu în Europa. Aceasta se așteaptă să investească 150 de milioane de euro (145 de milioane de dolari) în Franța pentru a-și stabili operațiunile și a angaja personal pentru funcțiile de conformitate, dezvoltare comercială și produse, potrivit unui comunicat publicat miercuri.

În septembrie, Crypto.com a primit aprobarea de reglementare pentru a oferi produse și servicii clienților francezi, după ce a primit undă verde de la autoritățile de reglementare din Marea Britanie și Italia la începutul acestui an.

De asemenea, platforma își accelerează expansiunea la nivel regional după ce în august a achiziționat furnizorul de servicii de plată PnLink din Coreea de Sud și bursa de active virtuale OK-BIT.

Potrivit site-ului său de internet, grupul a fost fondat în Singapore în 2016 și acum revendică peste 50 de milioane de clienți din întreaga lume.

scroll to top