Închide

Drulă, despre mandatul lui Grindeanu la Transporturi: Anul acesta avem zero km de autostradă

Avatar
road, highway, journey

Fotografie de JoshuaWoroniecki pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Preşedintele USR Cătălin Drulă a declarat că anul acesta nu s-a finalizat niciun kilometru de autostradă. 

”Anul trecut, eu am avut 26 de km, pe Sebeş Turda, lotul doi şi mai mulţi kilometri de drum expres. Anul acesta avem zero kilometri de autostrada. Există un sector de drum expres care s-a deschis, pe care l-am lăsat la 90% finalizare şi s-a deschis undeva în luna mai, dar de austradă sunt zero şi ar trebui să se dechidă zilele următoare 13 kilometri de autostrada între Sibiu şi Boiţa, şi aceştia erau la 75%”, a spus Drulă, făcând un bilanț al mandatului lui Sorin Grindeanu la Ministerul Transportului, potrivit News.ro.

Cătălin Drulă a arătat că ”a apărut o mare problemă acolo”.

”Era programat să vină şi Ciucă, şi ce s-a întâmplat? E o firmă austriacă şi s-a anulat ceremonia de trei zile încoace. Sper că dacă ei nu mai sunt acolo, e un lucru bun dar sper să nu ţină autostrada închisă pentru că fac rău românilor, nu vreunei firme”, a arătat Drulă.

Liderul USR a făcut şi un bilanţ al mandatului lui Sorin Grindeanu.

”Anularea a 500 de km de drumuri rapide de licitaţii pentru ele, rezolierea de contracte pentru 330 de drumuri de mare viteză, autostrăzi şi drum expres, licitaţii blocate pe 315 km, contracte de proiecte blocate pe 660 km de autostrăzi şi drum expres”, a spus el.

De asemenea, Drulă a mai spus că pe A 7 vom încheia anul cu aproape jumătate necontractat.

scroll to top