Închide

E voie cu câinele sau pisica? Bolt a lansat funcția Pet pe populara sa aplicație de mobilitate. Dar tariful e aproape… Premium

Avatar
Bolt Pet Euro

Copyright foto: contactati www.AFACERI.news

Timp de citire: < 1 minut

Bolt, aplicația de mobilitate, a lansat de Ziua Animalelor de Companie (12 aprilie), serviciul Pet. Astfel, utilizatorii au de acum o categorie dedicată pentru momentele în care doresc să călătorească alături de animalul de companie. Bineînțeles că serviciul este mai scump decât cel obișnuit Economy sau Bolt clasic, fiind aproape la nivel de Premium.

De acum înainte, nu mai este necesar ca utilizatorii să contacteze șoferii în avans, pentru a întreba dacă au voie să călătorească alături de prietenul necuvântător. Tot ce trebuie să facă este să selecteze categoria Pet, atunci când solicită o cursă, și vor putea aduce cu ei animalul de companie.

Opțiunea de transport este deja disponibilă în 11 orașe – București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Brașov, Craiova, Oradea, Pitești, Timișoara, Ploiești și Sibiu – alături de cele existente deja, precum Bolt, Women for Women, Confort sau Green. Mai multe despre categoria Pet puteți citi pe blogul Bolt.

Bolt are peste 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 500 de orașe din Europa și Africa. Compania este prezentă în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei.

scroll to top