Închide

Emma Răducanu apare în cea mai scumpă reclamă de Crăciun din istorie

Avatar
Emma Raducanu Sports Direct

Sursa foto: Sports Direct / The Independent.

Timp de citire: < 1 minut

Tânăra campioană de la US Open, Emma Răducanu, apare în cea mai scumpă reclamă de Crăciun din istorie. Reclama, realizată pentru retailerul britanic Sports Direct, a costat 6 milioane de lire sterline, potrivit tabloidului britanic The Sun, citat de publicația Spectacola.ro.

Potrivit Daily Mail, Emma Răducanu este imaginea campaniei, iar alături de ea, în reclame, mai apar și alți sportivi celebri din Marea Britanie, cum ar fi fotbaliștii Jack Grealish (26 de ani), mijlocașul lui Manchester City, Jordan Pickford (27 de ani), portarul lui Everton și Declan Rice (22 de ani), mijlocașul defensiv al lui West Ham United sau heptatlonistele Katarina Johnson-Thompson și Jessica Ennis-Hill.

Big Narstie și jucătorul de golf Andrew ”Beef” Johnston au și ei câte o scurtă apariție.

În video, vedetele sunt în toiul unei lupte cu bulgări de zăpadă.

Emma Răducanu a fost senzația anului în tenis, luând prin surprindere lumea tenisului internațional, în luna septembrie, după ce a câștigat US Open.

Pentru aceasta, tânăra sportivă a primit un premiu de 2,5 milioane de dolari americani. Dincolo de premiul în sine, acest trofeu îi aduce câștigătoarei încă multe milioane în plus, din contracte de publicitate.

La scurt timp, Emma a semnat un contract publicitar cu celebra companie producătoare de bijuterii Tiffany & Co. pentru o sumă estimată la 2 milioane de lire sterline.

Sportiva a devenit recent și ambasadoare a casei de modă Dior.

scroll to top