Închide

Firma de criptomonede Hodlnaut, o nouă victimă pe piața monedelor digitale

Avatar
cryptocurrency, concept, altcoins

Fotografie de WorldSpectrum pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Compania Hodlnaut a declarat marți că a fost plasată sub administrare judiciară provizorie de către Înalta Curte din Singapore, după ce creditorul de criptomonede cu probleme a suspendat retragerile la începutul acestei luni, transmite Reuters.

Hodlnaut este cel mai recent dintr-o serie de jucători cripto la nivel global care se confruntă cu dificultăți în urma unei vânzări puternice pe piețe, care a început în luna mai cu prăbușirea a două token-uri pereche, Luna și TerraUSD.

Managementul judiciar permite ca o companie în dificultate financiară să fie restructurată sub supravegherea instanței.

Firma de criptomonede cu sediul în Singapore a declarat că instanța i-a numit pe Ee Meng Yen Angela și Aaron Loh Cheng Lee de la EY Corporate Advisors în calitate de manageri judiciari interimari.

“Nu vom putea furniza informații suplimentare în acest moment, dar sperăm să oferim actualizări suplimentare odată ce IJM (managerii noștri judiciari interimari) vor stabili că este necesar să facă acest lucru”, a declarat Hodlnaut.

La începutul acestei luni, Hodlnaut a suspendat retragerile, swap-urile și depozitele pentru a se concentra pe stabilizarea lichidităților sale și pe conservarea activelor companiei.

De asemenea, compania a anunțat că a concediat aproximativ 40 de angajați, dezvăluind totodată o anchetă a poliției din Singapore.

scroll to top