Închide

Fostul premier vorbește despre falimentul României cu PSD la guvernare: M-am opus taxelor mari!

Avatar
Citu

Foto: Facebook Florin Citu

Timp de citire: < 1 minut

Senatorul PNL Florin Cîţu, fost preşedinte al PNL, afirmă miercuri, într-o postare pe Facebook, că atâta timp cât a fost preşedinte al PNL s-a opus tuturor încercărilor, constante şi agresive, ale PSD de a impune taxe mai mari şi măsuri care distrug economia. El mai arată că a avertizat că măsurile populiste ale PSD vor duce la creşterea preţurilor şi a dobânzilor şi a avut dreptate.

”Aceasta este diferenţa între o guvernare liberală şi PSD la guvernare! Anul trecut statul român să împrumuta DOAR pentru investiţii şi la dobânzi infime în comparaţie cu acest an. Se vede foarte clar în grafic – liberal cu albastru şi PSD cu roşu”, spune Florin Cîţu în postare.
El arată că ”a avertizat că măsurile populiste ale PSD vor duce la creşterea preţurilor şi a dobânzilor şi a avut dreptate”.
”Cât timp am fost preşedinte al PNL m-am opus tuturor încercărilor, constante şi agresive, ale PSD de a impune taxe mai mari şi măsuri care distrug economia. Nicio astfel de măsură nu a fost adoptată cât am fost preşedinte PNL. Am promis că atât timp cât voi avea un cuvânt de spus nu vor creşte taxele românilor. M-am ţinut de cuvânt”, spune fostul lider al PNL.
Florin Cîţu menţionează că ”singurele soluţii care îi vor ajuta pe români să treacă peste perioada următoare sunt cele care păstreaza intacte mecanismele economiei de piaţă”.
”Orice alte soluţii garantează falimentul României”, mai afirmă senatorul.
scroll to top