Închide

Twitter va lansa un abonament care nu permite afișarea reclamelor

Avatar
Twitter logo on smartphone screen

Fotografie de greenwish _ pe Pexels

Timp de citire: < 1 minut

Elon Musk a declarat că va revizui dimensiunea și frecvența reclamelor care apar pe Twitter și intenționează să lanseze un model de abonament cu preț mai mare, care să nu permită apariția de reclame, potrivit Bloomberg.

“Reclamele sunt prea frecvente pe Twitter și prea mari. Luăm măsuri pentru a le rezolva pe ambele în următoarele săptămâni”, a declarat Musk, sâmbătă, pe Twitter.

El nu a oferit detalii despre ce se va face sau cum va fi stabilit prețul noului model de abonament.

Musk a încercat să diversifice afacerile companiei departe de banii din publicitate de când a achiziționat platforma în octombrie, punându-și speranțele în veniturile din abonamentele “Twitter Blue”. Compania se străduiește să stopeze pierderile din veniturile sale din publicitate, deoarece brandurile se retrag de pe site pe fondul îngrijorării legate de politicile sale de moderare. Musk, la rândul său, a declarat că nu dorește ca platforma să devină un “infern de tip “free-for-all hellscape””.

De asemenea, Twitter a relaxat recent o interdicție de trei ani privind publicitatea politică, într-o schimbare continuă de politici. La începutul acestui an, Twitter a eliminat aproximativ 40 dintre oamenii de știință de date și inginerii care lucrau în domeniul publicității, a relatat The Information la începutul acestei luni.

scroll to top