Închide

Internetul lui Elon Musk se ieftinește masiv pentru clienții din România

Avatar
Starlink

Fotografie de ANIRUDH pe Unsplash

Timp de citire: < 1 minut

Starlink, serviciul de internet din spațiu al lui Elon Musk oferit de compania SpaceX, și-a anunțat clienții din România că abonamentele la internet se vor ieftini, prețul lunar urmând să scadă de la 530 la 230 lei/lună, potrivit informațiilor Wall-Street.ro.

”Reducerea prețului ia în calcul condițiile de pe piața locală și este menită să reflecte puterea de cumpărare a clienților noștri”, se arată în mesajul trimis de Starlink clienților români.

Ieftinirea abonamentului a intrat în vigoare de la data de 24 august 2022.

Starlink va reduce prețurile la abonamente și în alte țări. În Olanda, de exemplu, abonamentul lunar a fost redus de la 124 euro la 105 euro; în marea Britanie, abonamentul scade de la 89 la 75 de lire, în Germania de la 100 la 80 de euro, iar în Chile și Brazilia ieftinirile au fost similare celor din România (-50%).

Starlink, serviciul de internet prin satelit dezvoltat de SpaceX, compania fondată în 2002 de Elon Musk, a devenit disponibil în România în luna aprilie a acestui an. Utilizatorii din România se pot aștepta la viteze de date între 100 Mbps și 200 Mbps cu latență de 20ms în majoritatea locațiilor.

scroll to top