Închide

Iulian Cristian Bosoancă este noul Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Electrica SA

Avatar

Foto: facebook Electrica

Timp de citire: 2 minute

Valentin Radu a renunţat la funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Electrica, iar Iulian Cristian Bosoancă îl va înlocui începând cu data de 18 iulie, informează compania într-un comunicat de presă.

“Societatea Energetică Electrica SA informează că, în data de 17 iulie 2020, domnul Valentin Radu a renunţat la funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei, pe care o deţinea din decembrie 2018. Valentin Radu va continua să îşi desfăşoare activitatea ca membru al Consiliului de Administraţie al Electrica SA. În cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie din aceeaşi dată, domnul Iulian Cristian Bosoancă a fost ales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Electrica SA, începând cu data de 18 iulie 2020 şi până la data de 31 decembrie 2020”, se menţionează într-un comunicat al companiei.

Născut în anul 1976, Iulian Cristian Bosoancă are experienţă profesională în domeniul economic (contabilitate, financiar, fiscalitate), având peste 20 de ani de activitate. Începând din anul 2016, Iulian Cristian Bosoancă deţine funcţia de preşedinte al CECCAR – Filiala Mehedinţi, precum şi de lector în cadrul CECCAR. Totodată, este asociat şi administrator la societatea Expert Contabilitate & Servicii SRL şi în Cabinetul Individual de Expertiză contabilă şi judiciară. În paralel, de 8 ani desfăşoară şi activitatea de mediere în cadrul unui Cabinet Individual de Mediator, membru al Corpului Mediatorilor din România.

“În numele colegilor mei, dar şi al managementului companiei, îi mulţumesc domnului Valentin Radu pentru întreaga perioadă în care şi-a asumat poziţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Electrica. Ne bazăm în continuare pe experienţa şi profesionalismul său, ca membru al Consiliului, în derularea proiectelor majore de transformare organizaţională la nivel de Grup”, a declarat Cristian Bosoancă, preşedinte al CA al companiei.

scroll to top