Închide

Gigant suedez specializat în alternative din ovăz, investiție majoră în “țara orezului”

Avatar
Oatly China2 Min

Foto: marketingtochina.com

Timp de citire: 2 minute

Oatly a anunțat deschiderea primei sale fabrici de producție în China, deoarece urmărește să-și extindă capacitatea de producție în Asia. Situată în Ma’anshan, provincia Anhui, instalația are potențialul de a produce anual, la capacitate maximă, aproximativ 150 de milioane de litri de produse pe bază de ovăz.

Deschiderea are loc la doar câteva luni după ce Oatly – care susține că a stabilit un nou caracter chinezesc pentru „laptele pe bază de plante” – a inaugurat prima sa fabrică asiatică în Singapore.

„Oatly a devenit liderul categoriei de lapte pe bază de plante în China și în întreaga lume, permițând oamenilor să treacă de la lactatele de vacă la băutura de ovăz”, a spus CEO-ul Oatly, Toni Petersson.

Acesta a rămas celebru după ultima finală de Super Bowl, în care a apărut în reclama companiei, cel puțin într-o postură bizară care a născut vii controverse – detalii AICI.

„Pentru a satisface cererea și pentru a fi un lider în trecerea către un viitor bazat pe plante, Oatly se așteaptă să continue să crească. Ne extindem capacitatea de producție cu fabrici mai aproape de consumatorii noștri. Suntem încrezători în creșterea continuă a pieței chineze, iar noua fabrică chineză va accelera misiunea noastră de a conduce o schimbare a societății către un sistem alimentar bazat pe plante, în beneficiul oamenilor și al planetei”,a  completat Toni Petersson, citat de FoodBev.com.

David Zhang, președintele Oatly pentru Asia, a declarat:

„După deschiderea primei noastre fabrici din Asia, în Singapore în luna iulie, deschiderea primei fabrici din China oferă mai multă capacitate industrială pentru Oatly în Asia, susținând expansiunea globală și satisfacând creșterea cererea pieței. Odată cu deschiderea acestei noi fabrici, extindem procesul de producție de băuturi de ovăz de clasă mondială din Suedia până în China, făcând dietele pe bază de plante accesibile pentru mai mulți oameni pentru a aborda provocările climatice cu care se confruntă omenirea.,

a conchis acesta.

scroll to top