Închide

Programul de vară al Ryanair: 4 rute noi de pe Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca

Avatar
Aicj

Sursa foto: Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Timp de citire: 2 minute

Compania irlandeză low-cost Ryanair a anunțat joi programul de operare al curselor în sezonul de vară al anului 2023, aferent celor cinci rute operate de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca. Programul cuprinde 4 noi destinații ideale pentru un city break –  Paris (Beauvais), Bruxelles (Charleroi), Dublin și Milano (Bergamo) – precum și suplimentarea frecvențelor de operare pentru cea mai populară rută, Londra Stansted, anunță aeroportul clujean printr-un comunicat de presă.

Programul de operare al companiei aeriene Ryanair din sezonul de vară 2023 va oferi:

  • 5 oportunități de călătorie, dintre care 4 destinații noi – Paris Beauvais, Bruxelles Charleroi, Dublin și Milano Bergamo;
  • Suplimentarea frecvențelor de operare pentru destinația Londra Stansted;
  • Creșterea traficului cu 425% față de sezonul de vară 2022;
  • Transport anual de peste 360.000 pasageri către/dinspre Cluj;
  • Asigurarea a peste 270 de locuri de muncă.

Ryanair va opera peste 40 de zboruri săptămânale către/dinspre Cluj în vara anului 2023 (+425% creștere față de sezonul 2022), determinând creșterea turismului inbound și asigurând noi locuri de muncă, oferind, în același timp, clienților săi din Cluj-Napoca și întreaga regiune o diversitate în opțiunile de călătorie la cele mai mici tarife, atunci când își plănuiesc vacanța de vară, potrivit sursei citate.

Pentru a sărbători acest moment, Ryanair a lansat o vânzare limitată de locuri pentru clienții săi care rezervă din timp biletul de călătorie, la tarife promoționale începând cu doar 29,99 de euro, în limita locurilor disponibile, pe site-ul companiei aeriene Ryanair.com.

Managerul Ryanair pentru Europa Centrală și de Est și Țările Baltice, Alicja Wójcik-Gołębiowska, a declarat:

”Compania aeriană nr. 1 a Europei, Ryanair, are plăcerea de a anunța programul de vară 2023 pentru Cluj, cu peste 40 de zboruri săptămânale pe 5 rute care includ cele 4 noi destinații de City break precum Beauvais, Bruxelles, Dublin și Milano, oferind clujenilor și mai multe opțiuni pentru vacanțele de vară la cele mai mici tarife din Europa. Ryanair va transporta peste 360.000 de pasageri spre/de la Cluj în acest an, sprijinind peste 270 de locuri de muncă locale, vom continua să livrăm mai mult trafic și vom oferi mai multe tarife reduse decât orice altă companie aeriană din Europa. Pentru a marca această veste bună, am lansat o vânzare limitată de locuri pentru clienții care doresc să călătorească în vacanța lor de vară ’23 cu tarife de la doar €29,99 € disponibile acum pe www.ryanair.com.”

La rândul său, David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional din Cluj-Napoca, a declarat:

”Suntem încântați și susținem angajamentul Ryanair de a-și dezvolta operațiunile de zbor de pe Aeroportul Internațional Cluj, respectiv de a aduce pasagerilor noștri din aria de acoperire, multe alte opțiuni de călătorie începând cu sezonul de vară S23. Zborurile spre Londra, Paris, Bruxelles, Milano sau Dublin vor fi cu siguranță atractive pentru întreaga regiune și, prin urmare, suntem recunoscători pentru angajamentul Ryanair în această dezvoltare a operațiunilor.”

scroll to top