Închide

Rareș Bogdan: “Am luptat ca România să ajungă la absorbţie de bani europeni de peste 90%”

Avatar
Rares Bogdan Pnl

Foto: Facebook Rares Bogdan

Timp de citire: < 1 minut

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat luni că Partidul Național Liberal nu părăseşte corabia guvernării, deoarece este un partid responsabil şi nu face calcule meschine care să provoace haos şi dezechilibru în România.

Bogdan a spus că liberalii s-au zbătut pentru accelerarea absorbției banilor europeni, iar votanții de dreapta au apreciat asta, votând PNL.

„Suntem un partid responsabil. Nu o să facem doar pentru nişte calcule meschine cu caracter electoral, dezechilibru şi haos în România. Am luptat ca România să rămână stabilă, ca România să ajungă la absorbţie de bani europeni de peste 90%. Deci PNL nu pleacă de la guvernare. Ca să fie extrem de clar acest lucru pentru toată lumea. PNL nu părăseşte corabia guvernării şi Partidul Naţional Liberal sigur că analizează, alături de liderii noştri din ţară, analizăm fiecare situaţie în parte şi acolo unde am pierdut şi acolo unde am câştigat”,

a declarat Rareş Bogdan, când un jurnalist l-a întrebat luni dacă PNL ia în calcul o posibilă ieşire a partidului din coaliţia de guvernare, după ce multe voci critică public alianța contra firii cu PSD.

scroll to top