Închide

Reebok lansează o experiență de modă AI pe Instagram

Avatar
Gnqjkvqbwaalhql

foto: https: x.com/ReebokImpact

Timp de citire: 2 minute

Brandul de îmbrăcăminte sportivă Reebok a dezvăluit o experiență de modă AI personalizată pe Instagram, menită să extindă limitele culturii sneakerilor, punând noile tehnologii în mâinile consumatorilor obișnuiți.

Experiența “Reebok Impact” le permite consumatorilor să creeze adidași digitali personalizați, cu infuzie de inteligență artificială, trimițând una dintre amintirile lor fotografice prin Instagram DM la @reebokimpact. Apoi, într-un chat în timp real, AI-ul Futureverse va crea un adidas personalizat în culorile și stilul imaginii.

Potrivit Fashion United, utilizatorii pot alege între modelele Reebok Pump, Classic Leather sau Club C și pot personaliza adidașii digitali cu artă generată de AI, memoria foto originală fiind stocată în talpa adidasului.

Experiența este gratuită pentru până la patru creații de adidași digitali, pe care utilizatorii îi pot partaja sau achiziționa ca fișiere gata de joc, compatibile cu platforme populare precum Unreal Editor for Fortnite (UEFN) și Roblox.

În plus, aceste creații digitale vor fi disponibile cu diverse experiențe virtuale, inclusiv cu viitorul joc MMO AAA Open, dezvoltat de creatorii lui Ready Player One.

Todd Krinsky, directorul executiv al Reebok, a declarat într-un comunicat:

“Suntem încântați să anunțăm lansarea Reebok Impact, care marchează o etapă importantă în angajamentul nostru față de inovație și tehnologie. Suntem încântați de parteneriatul cu Futureverse pentru a explora modalități noi și atractive de a aduce ethosul mărcii noastre unui public mai larg. Prin intermediul Reebok Impact, așteptăm cu nerăbdare să revoluționăm peisajul digital al modei și să le oferim clienților noștri o experiență unică și captivantă.”

Shara Senderoff și Aaron McDonald, co-fondatorii Futureverse, au adăugat:

“Nu am putea fi mai mândri să introducem această experiență inițială ca parte a parteneriatului nostru pe termen lung cu Reebok.

“Împreună am împins limitele atât ale expresiei personale cu exemplificarea vieții care imită arta, cât și ale artei care imită viața. Folosirea inteligenței artificiale creează o experiență de utilizare ușor de navigat care vine în întâmpinarea fanilor de sneaker acolo unde se află. Viitorul modei a sosit, iar acesta este doar începutul”.

‘Reebok Impact’ este prima lansare din parteneriatul dintre Futureverse și Reebok, anunțat anul trecut pentru a crea experiențe inovatoare de inteligență artificială, web3, jocuri bazate pe blockchain și metaverse pentru consumatori, pentru a extinde interacțiunile cu produsele în întregul ecosistem Reebok.

scroll to top