Închide

Retailerul online About You confirmă oficial lansarea unei IPO la Bursa din Frankfurt

Avatar
About You

Foto: flair.be

Timp de citire: < 1 minut

About You a confirmat oficial că va fi listat la Bursa din Frankfurt în acest trimestru. Magazinul german de îmbrăcăminte online dorește să folosească fondurile pentru extinderea sa externă și dezvoltarea platformei sale tehnologice B2B.

Start-up-ul din Hamburg, susținut de grupul de comenzi prin poștă Otto Group, dorește să strângă cel puțin 600 de milioane de euro printr-un plasament privat, o ofertă publică inițială (IPO – află mai multe despre IPO aici!). Prin prezenta subscripție publică, vor fi vândute atât acțiuni noi, cât și acțiuni ale acționarilor existenți, relatează Retail Detail, citând Reuters.

About You vrea în principal să investească banii strânși în extinderea activităților sale internaționale și în implementarea serviciului SaaS. Mai precis, aceasta se referă la serviciile cloud în domeniile tehnologiei, mass-media, infrastructurii tehnice și centrelor de distribuție, pe care compania le oferă altor mărci și comercianți cu amănuntul.

De ceva timp au existat zvonuri persistente pe piață cu privire la o IPO iminentă pe care About You o avea în lucru. Mai ales din cauza presiunii concurentului său Zalando, care a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 1,2 miliarde de euro în anul fiscal recent închis 2020-2021, o creștere de 57%.

Dar lucrurile nu merg deloc prost nici pentru About You. Compania germană se așteaptă, de asemenea, la o creștere de 40-50% pentru anul în curs.

scroll to top