Închide

Stele verzi! Fost senator: “Nu are rost să ne îndoim. Putin persecută armata SUA prin OZN-uri”

Avatar
Ufo Russia Crop

Foto: Amazon

Timp de citire: 2 minute

O declarație cu adevărat șocantă vine din partea unui fost senator al Statelor Unite. Aceasta a stârnit dispute și discuții ample dincolo de Ocean. Potrivit The Independent, fostul senator american Harry Reid susține că, folosindu-se de OZN-uri, președintele Rusiei, Vladimir Putin, „persecută” armata americană.

Concret, este vorba despre urmărirea navelor de război americane de către un anumit obiect „în formă de piramidă”. Reed consideră că OZN-urile au acționat la ordinul liderului rus și că „nu are rost să ne îndoim de acest lucru”. Politicianul asigură că anii în care Putin a lucrat ca agent KGB pot fi considerați o dovadă a acestui lucru.

Ex-senatorul Reid a declarat pentru site-ul de știri OZN Mystery Wire că obiectele prezentate în filmările Pentagonului „veneau în roiuri, ca albinele, ca insectele”. Când a fost întrebat cine ar putea fi în spatele lor, el a adăugat:

„Amintiți-vă întotdeauna Rusia, Uniunea Sovietică, este condusă de un om care conducea KGB. Au avut până la 31.000 de agenți la un moment dat. Așadar, Rusia este implicată în acest lucru, fără nicio îndoială.”, a spus acesta.

În august 2020, departamentul SUA a confirmat chiar crearea unui grup de lucru pentru studierea OZN-urilor. Grupul va raporta direct subsecretarului apărării pentru informații și securitate.

Pentagonul a împărtășit înregistrări de la Marina SUA la începutul acestei luni către Sun Online, care a arătat OZN-uri în formă de „piramidă” și „sferice” ce pluteau deasupra a două nave de război. Clipul de 18 secunde, preluat la bordul USS Russell, începe prin a arăta ceea ce par a fi trei sfere slabe care planează pe cer.

Se pare că filmul i-a fost transmis lui Jeremy Corbell, precum și prezentatorului de știri KLAS TV din Las Vegas, George Knapp. Corbell a regizat documentarul „Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers”. El a împărtășit că a fost capabil să verifice autenticitatea filmului după ce a obținut informații dintr-un briefing de informații de la Pentagon în fenomene anormale neidentificate (UAP).

Corbell a mai afirmat:

„Acestea sunt fotografii și videoclipuri autentice de la întâlniri militare reale cu OZN-uri – generate pentru a educa ofițeri de informații la nivel înalt din cadrul armatei noastre cu privire la natura și prezentarea fenomenului UAP / OZN”.

Oficialii Pentagonului au confirmat, de asemenea, că imaginile erau luate de personalul marinei SUA – dar nu au comentat cu privire la natura filmărilor.

Obiectul „în formă de piramidă” a fost filmat de echipajul USS Russell în largul coastei San Diego, în iulie 2019. Se spune că s-a aflat la aproximativ 210 metri deasupra navei.

De atunci se vehiculează mai multe versiuni. Unii cred că ar fi vorba despre sonde meteorologice sau drone spion. Alții afirmă că sunt obiecte de natură necunoscută și, prin urmare au fost incluse în categoria aparatelor de zbor neidentificate. Dar cel mai important aspect este că videoclipul a fost confirmat de Pentagon.

scroll to top